Loading...
Over ons 2018-10-26T14:59:12+00:00

WAT IS DE RSL?

De Reünistenstichting L.A.N.X. (RSL) is de belangenorganisatie van oud-leden van het Studentencorps aan de Vrije Universiteit, V.V.S.V.U., I.A.N., Het VU-Corps en L.A.N.X. Het doel van de Stichting? De banden tussen Reünisten onderling aanhalen en de relatie van Reünisten met de actieve Vereniging versterken. Dit doen we onder andere door activiteiten te organiseren, jaarlijks een reünisten-editie van De Larinx te publiceren en het traditionele studentenleven te ondersteunen.
De Reünistenstichting L.A.N.X. werd zo’n tien jaar geleden opgericht onder leiding van Frits Huffnagel. In de daaropvolgende jaren is de RSL volgroeid tot een geprofessionaliseerde en financieel gezonde stichting.

Het bestuur van de RSL wordt op vrijwillige basis verricht door Reünisten van verschillende disputen. Daarnaast is er sinds kort sprake van een Raad van Advies, bestaande uit oudere Reünisten. De Raad van Advies ondersteunt het bestuur met haar expertise en zet zich in voor het welzijn van de stichting op de lange termijn.

Bij het verwezenlijken van onze doelstellingen kunnen we uw bijdrage goed gebruiken. Word Donateur van de RSL en help ons het netwerk van Reünisten te versterken. Klik hier voor meer informatie.

0
Reunisten
0
Donateurs
0
Evenementen per jaar

Het Reunistenbestuur bestaat uit:

Saskia Koning (Voorzitter)
Rens Engelen (Voorzitter a.i./Administatie)
Michael Vuijsje (Penningmeester)
Veerle Focke (Larinx)
Rogier Kentie (Communicatie/Webbeheer)